Έχετε κάποια ερώτηση? Καλέστε μας τώρα στο: 211 800 9590

iPart.gr

Reassembly your iDevice

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝΤο καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ

SPECIAL


Sennheiser Presence Business

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 130€

Εταιρεία

Ιστορική Αναδρομή

Η εταιρία iPart με εμφάνιση στον χώρο του Internet ως www.ipart.gr ασχολείται με την εμπορία ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ με εξειδίκευση στα προϊόντα της Apple και δημιουργήθηκε από δυο ανθρώπους με αγάπη για την τεχνολογία τα νέα προϊόντα και τις δυναμικές λύσεις στα καθημερινά τεχνολογικά προβλήματα.

Έχοντας ήδη εμπειρία από το 2001 στον χώρο του Service της κινητής τηλεφωνίας και αποκτώντας εξειδίκευση από το 2007 στην επισκευή Apple κινητών iPhone, Tablet iPad και γενικότερα σε Apple προϊόντα μάθαμε να αγαπάμε να καταλαβαίνουμε και να διακρίνουμε την δίκη μας ανάγκη πρώτα και μετά του κόσμου για υποστήριξη και παροχή premium υπηρεσιών, αξεσουάρ, ανταλλακτικών και περιφερειακών.

Support δεν σημαίνει για εμάς απλά να απαντάμε σε ένα email η μια κλήση, support σημαίνει να κάνουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται με την σωστή σειρά πριν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παίρνοντας γνώμονα τα παραπάνω δουλεύουμε πάντα με σύνεση και αξιοπιστία θέτοντας στις βασικές προτεραιότητες του iPart λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά γιατί σε καθημερινή βάση ψάχνουμε, ενημερώνουμε και επιλέγουμε τα πιο χρήσιμα gadget για τα προϊόντα τις Apple όπως θήκες Screen Protectors, Power Banks, Bluetooth Headset, Ακουστικά κ.α.

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες απαρτίζονται από δοκιμασμένα, ποιοτικά και γνωστά brands της τεχνολογικής αγοράς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες αστοχίας υλικού πρώτα αλλά και γιατί έχουμε πάνω από όλα γνώμονα την ποιότητα κατασκευής και την καινοτομία.

Η ενότητα τον ανταλλακτικών παραμένει πάντα ενημερωμένη από τα εργοστάσια παραγωγής για νέα προϊόντα τα οποία, πριν φτάσουν στα χέρια σας έχουν περάσει 2 ποιοτικούς ελέγχους, έναν από το εργοστάσιο και άλλον έναν από εμάς σε πραγματικές συσκευές ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για την ορθή λειτουργία τους.

Η εταιρεία iPart έχει σκοπό να καλύψει τόσο την λιανική αλλά πάνω από όλα την χονδρική πώληση σε συνεργάτες πάντα στις καλύτερες τιμές.

Εάν έχετε και εσείς κατάστημα ή αποθήκη και θέλετε να αποκτήσετε κωδικό συνεργάτη για να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές επικοινωνήστε μαζί μας.